Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Volg onderstaande instructies als u uw wachtwoord vergeten bent.

Stap 1. Ga naar de login pagina.

Ga naar de volgende website om in te loggen: lms.tagpointtraining.com

En klik vervolgens op LOGIN VERGETEN (1).

Stap 2. Vul uw e-mailadres in, waarmee u bent aangemeld bij Tagpoint

Vul in het enige veld (1) uw e-mailadres in waarmee u bij Tagpoint bekend bent. Klik vervolgens op RESET (2).

Stap 3. U ontvangt een e-mail

U ontvangt een email met een link om uw wachtwoord te resetten. Deze is 5 dagen geldig. Klik op deze link. En vul het nieuwe wachtwoord twee keer in.