Inloggen lukt niet. Hoe kan dit?

Wanneer u niet kunt inloggen, kan dit verschillende oorzaken hebben. Hieronder vindt u een overzicht met de meest voorkomende oorzaken van niet kunnen inloggen:

1. Wachtwoord vergeten?

U bent uw wachtwoord vergeten. Lees hier hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
  2. Eerste keer inloggen?

U heeft nog nooit ingelogd op Tagpoint? Dan moet u eerst uw account activeren. Hiervoor heeft u een e-mail ontvangen met activatielink. Deze link is vijf dagen geldig. Hierna kunt u deze link niet meer gebruiken. U kunt zelf gemakkelijk een nieuwe activatielink aanvragen. Lees hier hoe u zelf een nieuwe activatielink aanvraagt.
  3. Juiste e-mailadres?

Controleer of u het juiste e-mailadres gebruikt om in te loggen.
  4. Juiste inlogomgeving?

Controleer of u in de juiste omgeving probeert in te loggen. Abonnees loggen in via lms.tagpointtraining.com.