Gebruikers via een Citrix netwerk

Organisaties die werken met een Citrix netwerk, kunnen mogelijk problemen ondervinden met de weergave of de verbindingssnelheid van Tagpoint. Tagpoint houdt bestanden en films zo klein mogelijk met toch een goede kwaliteit. Met minder data wordt het netwerk tot een minimum belast.

Om Tagpoint zo optimaal mogelijk te benutten, zijn een paar maatregelen mogelijk:

• Stel een (aantal) desktop(s) ter beschikking die niet op het Citrix netwerk draaien. Stel daarbij ook oordopjes of een koptelefoon beschikbaar, zodat de gebruiker niet wordt afgeleid door omgevingsgeluiden. N.B.: Zorg ervoor dat de desktop op een enigszins rustige plek staat, waardoor gebruikers ongestoord de modules kunnen doorlopen.
  • Laat gebruikers de Tagpoint modules vanuit huis doen. De modules zijn via de website http://lms.tagpointtraining.com/ vanuit elke gewenste locatie uit te voeren.
    N.B.: Veel werknemers zullen deze maatregel omarmen, omdat zij dan vanuit hun eigen vertrouwde omgeving de modules kunnen doorlopen.
  • Tagpoint werkt het beste in internetbrowser Google Chrome. Houd ook rekening met de overige systeemvereisten