Update Versie 1.2.2

Er is een update geweest in Tagpoint Training. De update bevat:

Https
Vanaf nu is het inloggen op Tagpoint via een beveiligde lijn. Dit is van belang om privacy van wachtwoorden en user gegevens beter te waarborgen.

Video’s in Firefox
De encoding van de video’s is ge-update, zodat de video’s ook met de laatste Firefox versie goed blijven werken.

Wachtwoord indicator
Bij het invullen van een nieuwe wachtwoord, wordt een wachtwoord indicator getoond die aangeeft of het wachtwoord zwak, normaal of sterk is. Deze indicator maakt de user bewust van het belang van een veilig wachtwoord om zijn gegevens te beschermen.

Italiaans en Portugees
Tagpoint Training vertaalt de modules in steeds meer talen. De module Persoonlijke Beschermingsmiddelen is beschikbaar in het Italiaans en de module Gevaarlijke Stoffen vanaf nu ook in het Portugees!

d.d.: 26-03-2015