Update Versie 1.2.3

Er is een update geweest in Tagpoint Training. De update bevat:

Teksten e-mails
Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker, ontvangt deze gebruiker een e-mail met een activatie-link. Mocht na een paar dagen het account nog niet geactiveerd zijn, dan ontvangt de gebruiker een reminder. De teksten van deze e-mails zijn verbeterd.

Module-resultaten worden vanaf nu automatisch verwerkt
Bij het afronden van een module-onderdeel hoeft er niet meer eerst op de knop ‘verder’ te worden geklikt. Na het voltooien van een module-onderdeel worden de resultaten direct verwerkt en in het dashboard getoond. Dat is weer een klik minder en duidelijker voor de gebruiker.

Dashboard overzicht na inloggen
Na het inloggen komen gebruikers binnen op het user-dashboard. Hiermee heb je als gebruiker direct inzicht in je resultaten en zie je wat de geplande module is voor de huidige periode. Via de knop MODULES bovenin het dashboard, kom je in het overzicht van modules en kun je starten.

d.d.: 09-04-2015