Update Versie 1.2.4

Er is een update geweest in Tagpoint Training. De update bevat:

Engelse modules Werkvergunning en Brand
De modules Werkvergunning en Brand zijn nu ook beschikbaar in het Engels.

Overzicht welke gebruikers de geplande module (niet) gedaan hebben
Het is vanaf nu mogelijk om in te zien welke gebruikers de actuele geplande module hebben afgerond. Dit is beschikbaar in het teamdashboard en in het company dashboard. Kijk in het blok "modules" en klik door naar het scherm waarin de link 'Wie heeft de huidige module afgerond?‘ staat. De pop-up geeft een compleet overzicht van de gebruikers in team (team dashboard) of gehele organisatie (company dashboard). De medewerkers met een groen vinkje hebben de actuele geplande module afgerond.

De actuele module wordt getoond in het dashboard wanneer de planning van de modules is ingesteld. Dit schema kan bepaald worden door de verantwoordelijke manager en is te vinden bij productbeheer, en tijdschema van de modules.

Voorkeurstaal
Elke gebruiker kan een voorkeurstaal opgeven. Bij het inloggen kom je zo automatisch in het taalgedeelte terecht van je voorkeur. De standaard voorkeurstaal is Engels. Bestaande gebruikers kunnen dit aanpassen door in het module overzicht te klikken op een andere taal of bij Instellingen.

Bij het aanmaken van nieuwe gebruikers kan worden doorgegeven wat de voorkeurstaal is.

Eenduidige benamingen dashboard
Enkele benamingen en teksten in het dashboard zijn verduidelijkt voor een betere usability.

d.d.: 24-04-2015