Update Versie 1.2.7

Er is een update geweest in Tagpoint Training. De update bevat:

Sturen van uw organisatie: "Wie heeft welke module afgerond?"

Vaak vragen we ons af wat de voortang is per module in een team of individueel. Via het dashboard is deze informatie nu makkelijker toegankelijk. Kies een specifieke module en kijk wie de module al heeft afgerond en wie nog niet. Deze informatie is beschikbaar via het TEAM of COMPANY level van het dashboard.

Trage verbinding? Melding 'module wordt geladen'

Heeft een gebruiker een trage internetverbinding of computer? Dan kan het wel eens gebeuren dat de module traag laadt en dat de gebruiker moet wachten totdat hij kan starten. Op het scherm verschijnt nu een boodschap dat de module wordt geladen. Zo weet de gebruiker dat de applicatie goed werkt, maar dat hij even moet wachten of moet zorgen voor een snellere internetverbinding.

Bug met Internet Explorer 9 opgelost, Chrome wordt geadviseerd

In Internet Explorer 9 werden video's niet in een juist formaat getoond. Dat is opgelost; we raden gebruikers aan om oudere versies van Internet Explorer te updaten naar IE11. Indien mogelijk is het wenselijk Tagpoint te gebruiken in Google Chrome, want daarin werkt de applicatie optimaal.

Puntjes op de i

Er zijn diverse details geoptimaliseerd om het gebruiksgemak van de modules, de planning en het dashboard te vergroten. Zo gaat bijvoorbeeld het bekijken van een lange lijst van gebruikers in het dashboard nu gemakkelijker.