Gebruiker toevoegen

Deze functie is alleen beschikbaar voor Managers en Staff.

Een gebruiker toevoegen kunt u alleen wanneer u daar de rechten toe heeft.

Klik onder 'Gebruikersbeheer' op de button '+ Gebruiker toevoegen'.

In de pop-up die verschijnt vult u alle gebruikersgegevens in van de nieuwe gebruiker.

1. Selecteer uw voorkeurstaal (Engels, Nederlands, Frans, Italiaans of Portugees).
  2. Vul uw voornaam, (eventuele) tussenvoegsels en achternaam in.
  3. Vul uw e-mailadres in (twee keer). Wanneer een gebruiker geen eigen e-mailadres heeft, vinkt u het hokje aan achter 'Gebruiker zonder email'.
  4. Vul de functie van de gebruiker in.
  5. Selecteer bij 'Rapporteert aan' de manager aan wie de gebruiker rapporteert. De gebruiker valt onder het team binnen Tagpoint van de manager die u selecteert.
    LET OP: Indien u kiest voor Organisatieniveau, valt deze gebruiker niet onder een team.
  6. Kies het gebruikersprofiel (gewone gebruiker, team manager of staff medewerker).
  7. Klik op 'Opslaan' om de gebruiker aan te maken. Indien u de gebruiker toch niet wenst aan te maken kiest u voor 'Annuleer'.

Nieuwe gebruikers hebben niet direct toegang tot de modules. Dit doet u in het volgende scherm nadat u op 'Opslaan' hebt geklikt. U kunt hier een abonnement toewijzen waarmee de gebruiker direct toegang heeft tot de modules.