Overzicht abonnementen

Deze functies zijn beschikbaar voor de Key User binnen uw organisatie en mogelijk enkele Managers en Staff members.

Ga voor een overzicht van uw abonnementen naar 'Product beheer'.

Hier krijgt u een overzicht van uw huidige abonnementen bij Tagpoint. U ziet in het overzicht:

1. De naam van uw product binnen Tagpoint
  2. Het aantal abonnementen waarover u beschikt met tussen haakjes het aantal abonnementen dat in gebruik is.
  3. De datum waarop uw abonnement is ingegaan.
  4. De datum waarop uw abonnement zal verlopen.

5. Door te klikken op 'Beheer Gebruikers' kunt u de gebruikers beheren die toegang hebben tot de modules binnen dit abonnement.
  6. Door te klikken op 'Koop meer' kunt u meer abonnementen aanschaffen.