Modules inplannen

Deze functie is beschikbaar voor de Key User binnen uw organisatie en mogelijk enkele Managers en Staff members.

Door het plannen van modules kunt u voorschrijven welke module op welk moment gedaan moet worden door de gebruikers binnen uw organisatie. Op deze manier kunt u de modules in Tagpoint laten aansluiten op andere veiligheidsprogramma's die binnen uw organisatie actueel zijn en bent u in staat te prioriteren op basis van thematiek.

Let op: een gebruiker kan op elk gewenst moment elke beschikbare module uitvoeren. De planning is een hulpmiddel en het is dan ook geen (systeem-technische) vereiste dat de eerstvolgende geplande module als eerst moet worden uitgevoerd.

Ga naar 'Product beheer' om modules in te plannen voor uw gebruikers binnen de organisatie. Klik vervolgens op 'Tijdschema modules'.

Het volgende scherm geeft een overzicht van de voor uw organisatie beschikbare modules. Per module kunt u de startdatum en de einddatum invullen van de module in die regel. De datuminvoer hebben wij voor u gemakkelijk gemaakt. Wanneer u in het invoervak klikt verschijnt er een kalender waar u de maand en dag kunt selecteren.

De data kunnen niet overlappen. De begindatum van een module kan dus nooit voor de einddatum van een andere module liggen.

1. Vul de startdatum en de einddatum in voor elke module die u wilt plannen
  2. Klik vervolgens op 'Opslaan' om de planning te activeren.

Alle gebruikers binnen de organisatie zullen in hun gebruikersdashboard zien welke module de actuele module is en wanneer deze afgerond moet zijn. Ook kan de gebruiker zien welke module daarna gepland staat.

De gebruiker krijgt ook een e-mail op het moment dat een module als actuele module actief wordt. Wanneer de gebruiker na twee weken de geplande module nog niet heeft gedaan, wordt er wederom een e-mail verzonden.