Ik wil weten wie de module al gedaan heeft en wie niet. Waar zie je dat?

Deze functie is beschikbaar voor de key-user binnen uw organisatie en mogelijk enkele managers en staff members.

In het dashboard kunt u zien wie welke module gedaan heeft. Ga hiervoor naar het Team- of Company dashboard en klik in het blok 'Modules' op 'Wie heeft welke module afgerond?' (Let op: dit scherm is niet direct zichtbaar maar bereikt u via de knoppen 'VORIGE' en 'VOLGENDE').

Vervolgens krijgt u een pop-up scherm te zien met een lijst van de gebruikers. Wanneer een gebruiker de module heeft afgerond, ziet u bij zijn naam een groen vinkje.

Meer informatie vindt u hier: Team dashboard.