Gebruikersdashboard

Het gebruikersdashboard toont alle informatie van de individuele gebruiker. Dit Dashboard is inzichtelijk voor de gebruiker zelf en zijn directe manager (volgens de hiërarchische opbouw binnen Tagpoint).

Het dashboard is opgebouwd in zes blokken die elk hieronder worden toegelicht.

Overzicht geplande modules

Wanneer een manager een module heeft ingepland, zal elke gebruiker dit zien in zijn dashboard. Het blok linksboven geeft aan welke module er voor die periode staat ingepland. Ook staat erbij vermeld wanneer de module klaar moet zijn.

In dit blok wordt ook weergegeven welke module in de volgende maand gepland staat.

Moduleoverzicht

Onder 'Mijn Modules' vindt u een overzicht van welke modules wel of niet zijn behaald door de gebruiker. De gebruiker vindt hier alleen de modules die voor hem beschikbaar zijn.

1. Wanneer een module is afgerond staat daar een groen vinkje achter. Wanneer de module niet is afgerond staat daar een kruis achter.
  2. Voor meer modules klikt u op vorige of volgende.

Overzicht behaalde Tagpoints

1. Het dashboard geeft een overzicht van de behaalde Tagpoints per gebruiker. U vindt hier het gemiddelde aantal Tagpoint dat is behaald per module en het totaal aantal behaalde Tagoints.
  2. Klik Vorige en Volgende voor een overzicht van het aantal behaalde Tagpoints per module.

Tijd besteed aan Tagpoint

In het Dashboard kan de gebruiker zien hoeveel tijd er gemiddeld per module is besteed, maar ook hoeveel tijd er in totaal aan Tagoint is besteed.

Aandachtspunt

Wanneer een gebruiker op een module niet goed scoort, wordt dit in het Dashboard extra onder de aandacht gebracht. Via de button in dit blok kan de gebruiker meteen de module opnieuw uitvoeren om zo dit onderdeel nog eens te doen. Ook op deze manier bevordert Tagpoint veilig gedrag.

Scores vergelijken

Om het gaming element optimaal in te zetten geven we in het dashboard de opties om de scores van de gebruiker te vergelijken met andere Tagpoint gebruikers binnen de organisatie.

1. Achter elke module staat aangegeven wat de scores zijn die hiervoor zijn behaald.
    - Mijn: de score door de gebruiker behaald (wanneer dit veld leeg is heeft de gebruiker de module nog niet afgerond).
    - Bedrijf: de gemiddelde score die binnen de organisatie is behaald door alle gebruikers.
    - Hoogste: Dit is de hoogste score die door een individuele gebruiker is behaald binnen de organisatie.
  2. Achter de scores staat een 'X' wanneer de module niet is gehaald. Een groen vinkje betekent dat de gebruiker de module heeft afgerond.
  3. Klik op vorige of volgende om voor de overige modules de scores te vergelijken.