Team dashboard

Voor managers is een apart dashboard beschikbaar in Tagpoint. Zij hebben naast het gebruikersdashboard ook een Team dashboard. Hierin kunnen zij de resultaten zien van hun eigen team.

Wisselen van het eigen gebruikersdashboard naar het team dashboard kan via de buttons onderin het scherm (bij Dashboard).

Mijn team

Gebruikers die aan een manager (in Tagpoint) rapporteren vallen onder het team van deze manager. Hiermee ontstaat een hiërarchische structuur in Tagpoint. Een manager heeft in het Team dashboard een compleet overzicht van alle gebruikers die volgens de structuur van Tagpoint aan hem rapporteren.

Onder het blok 'Mijn Team' vindt de manager alle gebruikers die aan hem rapporteren in een lijst weergegeven. Door in dit blok op de naam van een gebruiker te klikken komt de manager in het gebruikersdashboard van deze gebruiker terecht.

Een groen vinkje achter de naam van een gebruiker betekent dat deze gebruiker de module heeft afgerond die volgens de planning staat aangegeven als actuele module.

Modules

In het blok modules vindt de manager alle informatie over de prestaties van zijn team op de verschillende modules.

Klik op Vorige en Volgende om meer informatie te zien over de modules met daarbij de scores van uw team. Hieronder volgt een overzicht met de verschillende functies en module informatie in dit blok.

• Ga met de muis over de partjes om te zien hoeveel procent (%) van het team de verschillende modules heeft afgerond.

• Dit scherm geeft inzicht in de gemiddelde score van het team voor een bepaalde module.

• Dit scherm geeft inzicht in hoeveel gebruikers de module heeft afgerond ten opzichte van het totaal aantal gebruikers die de module moet doen.

• 1. Dit scherm geeft een totaaloverzicht van het percentage afgeronde modules door het team.
    2. Voor een overzicht van welke gebruiker welke module wel of niet heeft afgerond, klik je op de link 'Wie heeft welke module afgerond?'. Het volgende scherm verschijnt:

- 1. Selecteer de module waarvan u wilt weten wie deze heeft afgerond.
    - 2. De gebruikers die de module heeft afgerond heeft een groen vinkje achter zijn naam staan. Wanneer het groene vinkje er niet staat betekent dit dat deze gebruiker de module niet heeft afgerond.

Overzicht behaalde Tagpoints

Het Team dashboard geeft een overzicht van het gemiddeld aantal behaalde Tagpoints per gebruiker en een overzicht van het totaal aantal behaalde Tagpoints van het gehele team.

Tijd besteed aan Tagpoint

In het Dashboard kan de Manager zien hoeveel tijd er gemiddeld per module is besteed per gebruiker, maar ook hoeveel tijd er in totaal aan Tagpoint is besteed door zijn team.

Aandachtspunt

Wanneer een team op een module niet goed scoort, wordt dit in het Dashboard extra onder de aandacht gebracht. Zo kan de manager hier op sturen. De gebruikers die hier slecht op scoren zien dit ook terug in hun eigen dashboard en kunnen via een button direct vanuit het dashboard de module opnieuw doen. Ook op deze manier bevordert Tagpoint veilig gedrag.

Scores vergelijken

Om het gaming element optimaal in te zetten geven we in het dashboard de opties om de scores van de teams te vergelijken met andere Tagpoint gebruikers binnen de organisatie.