Update Versie 1.2.5

Er is een update geweest in Tagpoint Training. De update bevat:

Email (herinnering) geplande module

Een nieuwe module om aan te beginnen? Gebruikers ontvangen per e-mail een notificatie als er een periode start met een nieuwe, geplande module. De planning van modules kan door gebruikers met staff of managers rechten worden bepaald.

Wanneer een geplande module na twee weken nog niet is afgerond, ontvangt de gebruiker een e-mail met een herinnering. Zo helpt Tagpoint heel praktisch om safety top of mind te houden en je modules op tijd af te ronden.

Nieuwe Engelse en Italiaanse modules

Er zijn weer een aantal vertaalde modules toegevoegd. De volgende modules zijn nu ook vertaald in het Engels:

• Fire
  • Tools and machines
  • Recognising danger
  • Hazardous substances
  • Personal protective equipment
  • Tripping, slipping and stumbling
  • Lifting
  • Working at heights
  • Work permits
  • Signs and markings

In het Italiaans zijn nu beschikbaar:

• Incendio
  • Attrezzi e macchinari
  • Riconoscere i pericoli
  • Sostanze pericolose
  • Dispositivi di protezione individuale
  • Inciampare, scivolare o fare un passo falso
  • Cartelli e segnaletica orizzontale

Verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid en technisch, functionele optimalisatie:

• Het plannen van modules is geoptimaliseerd voor een betere gebruiksvriendelijkheid.

• Optimalisatie en veiligheidsupdate iPad app.

• Optimalisatie dashboard; soms kon het dashboard onverwachte resultaten geven doordat de gebruiker een andere datum instelling hanteerde op zijn computer.

• Taalinstellingen van het inlogscherm zijn aangepast; de taal die je instelt in je voorkeuren wordt onthouden bij het inloggen in Tagpoint. Hier is de voorkeurstaal uitgebreid met alle talen waarin de modules beschikbaar zijn.