Volgen

Kan ik een gebruiker tijdelijk verwijderen?

Wanneer een gebruiker tijdelijk niet actief is, kunt u deze deactiveren. Hiermee blijft zijn gebruikershistorie bewaard. Wanneer u deze gebruiker weer activeert, wordt zijn historie weer zichtbaar. Meer over het deactiveren van gebruikers leest u hier.

 

Wanneer u een gebruiker verwijdert, wordt deze compleet uit het systeem verwijderd. de historie wordt dan niet bewaard. 

Meer hierover leest u in dit artikel

Gebruikers verwijderen
Indien u onverhoopt een account hebt verwijderd, dat gedeactiveerd had moeten worden, neemt u contact op met de helpdesk. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk