Gebruiker (tijdelijk) deactiveren

Indien een gebruiker tijdelijk niet actief is, kunt u deze deactiveren. De gebruikershistorie wordt dan bewaard. Door de gebruiker opnieuw te activeren, wordt de historie weer zichtbaar.

Wanneer u een gebruiker verwijdert is deze geheel uit het systeem en zal zijn gebruikersdata ook verwijderd worden. Meer over gebruikers verwijderen leest u hier.

Deactiveren

Ga voor het deactiveren van een gebruiker naar Product Beheer en kies voor Beheer Gebruikers

Om een gebruiker te (de)activeren klikt u bij de gebruikersnaam in de kolom 'Wijs toe of deactiveer abonnement'.

LET OP: Een abonnement is gebruiker gebonden. Dit betekent dat u een abonnement dat is toegewezen aan een gebruiker en deze deactiveert, niet aan een andere gebruiker kunt toewijzen.