Volgen

Gebruiker verwijderen

Deze functie is alleen beschikbaar voor Managers en Staff

Door een gebruiker te verwijderen, wordt ook zijn geschiedenis gewist. U kunt ook een gebruiker tijdelijk deactiveren. Meer over gebruikers deactiveren leest u hier

Wanneer u een gebruiker kunt beheren vindt u bij gebruikersbeheer onder de kolom 'Wijzig' de volgende icoontjes:

Klik op het prullenbak-icoontje om een gebruiker te verwijderen. Bevestig uw keuze door in de pop-up op Ja te klikken, of kies voor Nee om de actie niet door te zetten.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk