Gebruikersgegevens wijzigen

Deze functie is alleen beschikbaar voor Managers en Staff.

Een gebruiker kunt u alleen bewerken wanneer u daar de rechten toe heeft. Wanneer u een gebruiker kunt beheren, vindt u bij 'gebruikersbeheer' onder de kolom 'Wijzig' de volgende icoontjes:

Klik op het potlood-icoontje om een gebruiker te bewerken. Het volgende pop-up scherm verschijnt waarin u de volgende gegevens kunt wijzigen van de geselecteerde gebruiker:

1. De voorkeurstaal voor de gebruiker
  2. De naam van de gebruiker
  3. Het e-mailadres van de gebruiker
  4. De functie van de gebruiker
  5. De Manager binnen Tagpoint aan wie de gebruiker rapporteert
  6. De gebruikersrol (Gebruiker, Manager of Staff member).

7. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren of 'Annuleren' wanneer u de wijzigingen toch niet wilt wilt doorvoeren.