Abonnementen beheren

Deze functie is beschikbaar voor de Key User binnen uw organisatie en mogelijk enkele Managers en Staff members.

Ga voor een overzicht van uw abonnementen naar 'Product beheer'.

Klik op 'Beheer gebruikers' voor een overzicht van alle gebruikers die toegang hebben tot de modules binnen uw abonnement.

In het volgende scherm krijgt u nogmaals een overzicht van uw abonnementen en het aantal actieve gebruikers. Daaronder vindt u een lijst met gebruikers die onder uw organisatie vallen.

Wanneer een gebruiker actief is kunt u het abonnement deactiveren voor deze gebruiker.

Indien een gebruiker niet actief is, kunt u deze in dit scherm een abonnement toewijzen.