De film start niet op. Hoe kan dat?

Wanneer een film niet opstart of niet goed door loopt in Tagpoint, kan dat komen doordat uw internetverbinding te traag of helemaal niet werkt.

Het kan ook zijn dat de browser of het gebruikte systeem/netwerk niet voldoet aan onze systeemeisen.

Wij adviseren om Google Chrome te gebruiken als browser voor Tagpoint.

U kunt in ieder geval de volgende stappen proberen:

Het is goed om de pagina opnieuw te laden, wanneer een film niet opstart of verder gaat.

Wat ook kan helpen is om de browser af te sluiten, en daarna helemaal opnieuw op te starten.

Wanneer dit niet helpt neem dan gerust contact op met onze Supportdesk via

support@tagpointtraining.com.

Het is aan te raden eerst na te gaan of uw situatie voldoet aan onze systeemeisen. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact op met onze Supportdesk via

support@tagpointtraining.com.